Sunday, May 23, 2010

hari konvo adik saya!

semalam 22 mei hari konvo adik cik, angah.die konvo sesi petang, jadi tak dapat la cik nak wish teammate cik, anoi sebab die sesi pagi.kitorang gerak ke uitm kira awal gak la.dalam pukul 11.lepas tu ayah ajak gi amik gamba keluarga dekat Bintang.tak sangka yang bukak kedai kat situ, budak fakulti cik.dia jadi tokey kat situ.bai..jeles cik.dia tokey, budak fotografi keje ngan dia.

jadi kitorang amik gamba je la dengan angah pakai jubah konvo je la.sebab konvo cik 30 mei.jubah pun tak dapat lagi.nak amik awal kene marah dengan orang yang jaga tu.siot je.cakap la baik2.aku potong astro ko baru tau.hahahha..

tapi masa sidang berlangsung cik dengan adik2 cik yang lain tak de la.kitorang hantar ayah ibu ngan angah dekat tempat konvo, pastu kitorang gi umah makcik kat Shah Alam.dah habis baru diorang call.itu pun cik ingat malas nak naik.tapi angah pujuk gak ajak naik amik gamba sebab dia dapat selempang[tok ANC], jadi cik pun pegi jugak la.nasib dapat parking.itu pun cik parking dekat Seroja.pastu menapak naik bukit.dah lama tak naik bukit kan, lenguh jugak lutut.rasa nak tercabut jugak la.

gamba kami adik beradik.tengok cik paling rendah...waaaa..
ibu, angah dan ayah.
ni kitorang tengah amik lagi sekali gamba.sebab angah pakai selempang kan.kalau tak, mesti tak amik dah.hahaha.
angaj paksa cik beli bunga.cik tak suka bunga sebab tak tahan lama.lagi pu mahal.cik rasa membazir je.bukan boleh makan.jadi cik beli teddy bear.angah siap cakap "minggu depan recycle hadiah ni.bagi ko waktu konvo nanti".. (-_-" ...kejam betul
yes..cik dengan adik2 lelaki cik.ye cik tau cik pendek.
eleh..eleh..buat muka macam la comel sangat.
adik2 cik lagi.

lepas habis je konvo ni, kitorang gi menjamu selera dekat Pizza Hut pulak.ayah belanja.minggu depan cik kene belanja sebab gaji dah masuk.hahaha.

_cik kedondong

3 comments:

deus X machina said...

congrats konvo
next week aku lak....huhu

cik kedondong said...

ko konvo biler?aku 30 mei

Boy said...

wahhhh ANC