Sunday, March 29, 2009

apa anda buat masa EARTH HOUR?



heeheh..cik se famili dok lepak tengok tv dalam gelap.layan je.cerita MAJALAH 3Grin

_cik kedondong

11 comments:

suffyan razzaq said...

aku tdoq stengah jam sbelum earth hour, dan terjaga smula stengah jam slepas earth hour...haha!!

Indera said...

yoyoh
ak pon bergelap!
congrats coz support!

dilla said...

yea!support tuu..hehe.me lepak kt pool je for an hour.

meo188 said...

em, xtutup tv. tv tu yg makan letrik byk tue.. :p

esofagus said...

tak rosak mata ke tgk tv dlm kegelapan...

nfahk~ said...

pada ketika itu aku kat ikea..
takbleh dok dlm gelap..nanti hilang sofa, katil and dining set...huhu

erin said...

wei, sama la family aku pon dok tutup semua lampu..tapi yang kelakarnyue pe tau, tv je bukak..kat tangan aku plak dah ready spray.. maklum la, dalam gelap je mesti de nyamuk..

shamimi said...

Bru nk bt entri psl tu jgk...
Btw gua dgr lagu kt mp3 smpi abis bateri...
Hihi...

cik kedondong said...

pyan- sempat lg ko tido?hish..time maghrib lak tuh

indera-musti la support..baru romantik.haha

dilla-sonotnye lpk kat pool..

meo-xpe2..tv je sketul bukak

esofagus-hmm..nasib sejam..kalo sehari konpem rosak

nfahk-ko la yg amek kan?

erin-umah ko ade nyamuk?apsal x pasang ubat nyamuk.baru rase kampung..

shamimi-huih..sejam tuh da abes bateri ke?

rony wijaya said...

haha

salam kenal, saya dari indonesia. selama earth hour cuma tidur ajah :)

sayang g foto2 kegiatan disini. sama antusiasnya kok

cik kedondong said...

rony-hye rony =D