Tuesday, November 18, 2008

finally

finally my exam is over...yihaaa...i feel like i want to jump after exiting the examination hall..tapi tak dapat lak..sebabnye..cik pakai baju karung kurung..jadi kite kene lah berlagak ayuAngel walopon tak lah ayu mane..ye lah, ramai jejaka hensemSick yang bertaburan di foyer..hahahha..
:pandaGeli_14::pandaGeli_14::pandaGeli_14:
nak cite panas nih..xtau la pe yang sbenarnye berlaku..smalam balik je dari exam, cik tros la naek atas [HEP UiTM] ngan nisa..penat wooo panjat tangga.biasa la.cik baru nak buat sticker kete, bayar bil air..bla..bla..bla..otai siot..da nak abes sem baru nak buat sticker.
:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:
balik je cik budget nak kuar pintu blakang la, sebab tgk pintu kuar depan kene tutup ngan pak gad..ape kes?tara tau..truskan perjalanan ngan minyak di tangki dah menyala E..jam kat pintu depan sampai kat mawar ok...panjang giler.sile lah bayang..skali pintu blakang pon jam..uiks?lagi misteri..jam dalam UiTM je dah sejam..memang giler
:bofu_14::bofu_14::bofu_14:
yang menambahkan kepelikan, biler ade banyak 2 kete polis..siap bwk senjata..misteri smakin menjadi pelik...dengan muker tergedik dan comel, cik tanye kat abang pak cik gad..
cik : "nape pakcik? banyak polis? nak saman student tak lekat sticker ke?"Kiss
pakcik gad : " tak la dik..de penjenayahPirate masuk.."
:bofu_37::bofu_37::bofu_37:
huh?..sungguh berterus terang..jadi mulelah andaian dengan nisa, penjenayah masuk sebab pe..antaranya:
  1. penjenayah tuh melarikan diri ke dalam UiTM selepas adegan kejar mengejar berlaku..ThumbsUp
  2. penjenayah tuh memang nak merompak [ pe jadah rompak uitm?da la besar gabak..pegi la rompak 7E ke]FootInMouthThumbsDown
  3. penjenayah tuh mencari sedare die untuk melepas kan diri..[????]GaspThumbsDown
nampaknya andaian 1 je yang boleyh diterima pakai oleh cik dan nisa..hmm..cik pon tak tau pe yang berlaku..brite tak de pon..de kawan cik kate, prompak tuh curik tong gas[?????]hapala..kalo nak curi tong gas school kitorng tak dapat la..besar siot..byk lak tuh..
:pandaGeli_30::pandaGeli_30::pandaGeli_30:
sampai skang, misteri penjenayah nih masih berlegar2 diruang minda cik..ye la, sebab die mereka, kete cik nyaris2 mati dalam UiTM..huh..nasib sempat isi minyak.
:pandaGeli_32::pandaGeli_32::pandaGeli_32:
cik kedondong

4 comments:

cik Barefoot said...

oit, aku add ko kat blog list aku.. fyi.. aku baru jumpe blog ko. haha

NuRuLhUsN@)-'-- said...

adek..ingat ku lg x?..link la saye..

meo188 said...

huhuhuhu... larik. ade org jahat!!!

noheartfilin said...

penjenayah tu singgah pinjam toilet la...

kan die anta SMS tuuu..lupa baca?