Monday, October 27, 2008

haih peningla



entry kali ni nak menyatakan kepeningan aku terhadap website uitm..hoiyy..pening siot..dah la suruh apply sticker pakai online.pastuh aku pon muat turun [skema siot] la carta alir [skema lagi] camne nak apply sticker..

okehs.. first, die suruh aku bukak student portal, maka aku pon bukak lah..hah! yang second step nih yang aku fail.die suruh klik ruang permohonan sticker kenderaan..dah 3 hari..3 hari tau tak aku cari button yang ditulis PERMOHONAN STICKER KENDERAAN, tapi aku tak nampak pon..haih nak marah btol aku ngan website nih..dah la dah kene hijack..ngoi tol..pelik aku..geram aku tak abes nih..silap hari bulan kete aku kene saman..memang aku bayar masa final year la..benci aku..
:bofu_19::bofu_19::bofu_19:
:bofu_09::bofu_09::bofu_09:

tolonglah..sesapa yang de jumpe button tuh silelah buzz aku a.s.a.p..sebabnye nak bayar saman pon banyak keje.panjat sana sini..dah la berbukit bukau..

cik kedondong

5 comments:

Sweet Thinker said...

ko klik je butang pemusnah ko. pastu ko gi maki hamun webmaster. ekekek!

nfahk~ said...

oh? blh bayar saman on9 tak?
abang aku ade 30 saman neh..heheee...

deya said...

org awal2 sem dh wt on9,ko dh ujung sem bru nk wt.skg kn tgh bz wsite uitm,org sibuk nk print out slip exam.apada

nfahk~ said...

hoit..
aku suda tau..
klu nk wat stiker keta mmg payah sket..
len a klu motor..
menurut kate shaheer, die pnh settle mmbr die pny stiker dlu. die kne g kat teratai tok register NR dlu..
pe2 hal ko tanye la pada yg pakar ye...

cik kedondong said...

anne-ak tau buat resident tuh..mslh skang dah dok on9.memang prob la..bler nk masok asek jam