Tuesday, March 5, 2013

Lawatan dan Perasmian PKP

 salam semua,

mak aihhh. hari ni cik rajin sikit. sebab nak update cerita pasal opis. takda la hapdet apa sangat kan. moga-moga ini bukan kategori rahsia syarikat. hew hew hew. kene mintak penapisan agak-agak nya tak. entry kali ni nak cerita pasal sambutan lawatn CEO ke Petaling Jaya dan PKP PJ. meriah u olls, ramai terkujat tengok kami. depa ingat kami ni skema ka macam jabatan kerajaan yang lain. sorry ye. hehehe.

awal pagi dimulakan dengan lawatan ke PJ. sebenarnya cik kena buat persembahan jugak. menari gitew. comel je cik menari. tapi video tak boleh la upload kat sini. malu. hehehe. dah habis je persembahan kami kat Tingkat 3, terus lari balik opis sebab kebulur nak mampus. sementara nak menunggu CEO datang PKP pulak kan.
 itu pun agak lama jugak la. terlewat sejam dari masa yang sepatutnya. kami pun apa lagi, dok amik gambar tak henti-henti sampai penuh kamera nyer kapasiti. belum kira penat lagi. hehehe

 bila CEO dah sampai, memang gempak la kan sambutan. ada persembahan dari PKP Tigress. menari ala-ala boxing gitewww.. kau hada. surprise2 gitewww. lepas sambutan yang hangat, CEO dikalungkan dengan pingat Champion of Change, dan memberi ucapan bagi menambahkan semangat.
kemudian, CEO diterangkan berkenaan sistem CRM yang digunakan PKP dan dijemput merasmikan gymnasium PKP dengan membuat tumbukan padu pada punch bag sebagai tanda bakal berjaya memecahkan rekod untuk 3 tahun berturut-turut. kejayaan apa, biarlah rahsia. hahaha.

dah puas menjerit, terlonjak, ambil gambar dengan CEO kami yang muka dan menahan lapar ni, meluru terus ke pantry ambil bungkusan makanan. lapar weyh jangan tak tahu. penat menari depan orang. cik dah la pemalu. pemalu ke weyh. hahaha.

jadi sekian sahaja cerita cik. hahaha. malas nak cerita dah panjang-panjang. cik lapar.

_cik kedondong

1 comment: