Saturday, October 17, 2009

fuh! kanan..fuh! kiri..


final exam cik suda sangaaaaaaatttt hampir.first paper cik 29 oktober.agak cuak.cik paling cuak paper OB ngan LAW.OB sebab lecturer die yang nak kitorang goreng sampai 2 muka surat untuk dapat markah banyak. LAW plak sebab banyak seksyen dan kes yang nak diingat.hehehe.

harap2 cik tak tertekan paper kali ni.walaupun ade yang tak de gap.

ok lah..cik nak mula study.nanti ade masa cik upload la pape yang mengarut.heheheh

pada classmate cik,semuga berjaya dalam peperiksaan yang terakhir ni.buat yang terbaik.semuga kita jumpa tahun depan untuk konvokesyen.

love u guys..

p/s:maaf pada sesiapa yang menghantar komen atau mesej di shoutbox.internet yang lembab buat cik tak dapat nak view page anda dan tinggalkan komen.nanti biler cik dah dapat proper internet, cik balas ye?...lurve u olls

_cik kedondong


4 comments:

nfahk~ said...

gud luck kecik....
law senang jer..
xpayah apal seksyen sgt..cukuplah klu ko apal illustration utk kes ituh..
once again, good luck my friend!

bEEdLE d' bARd said...

good luck k!!
bagusnya nak study dah.
aku nie ntah bila lah mahu insaf..
skrgnie sgt busy arr.. penat2...tensen pon ada gak...

meo188 said...

best of luck...

jgn tesyen2 sgt... cool...

:)

cik kedondong said...

anne-thanks for the tips..tp ak ttp glabah

bard-huih..ponter ak sguh xsdp mata memandang sjak degree ni..kne la stady

meo-tgh try release tensen la ni.