Tuesday, August 4, 2009

emo feeling

what is emo?
i don't even know..but my friends always say, i have an emo week.usually when my period getting nearer.

selalunye cik akan hilang mood nak bercakap dengan orang,nak bergurau senda,bergelak ketawa.dan perasaan ni akan effect orang2 yang berhampiran sebab cik akan jadi mudah terasa hati.*sungguh mengada-ngada cik ni*

kadang-kadang emo weekVeryAngry ni akan membuatkan sifat marah cik akan jadi bertambah tak terkawal.jadi ada la adegan berkasar tak kira la dari segi percakapan atau perbuatan.cik sangat takut sampai cik lebih senang diam diri tak cakap ngan sesape.sebab cik takot nanti ade yang terasa hati.

punca emo ni kadang2 senang je.kadang2 kalo pikir memang bende kecik yang tak patot di pikirkan pon.kalo ikot nak terasa hati pon tak layak la.tapi cik da nak terasa.nak buat camne.
*sigh*

jadi terpaksa lah cik membawa diri bile emo weeVeryAngryk ni datang.susah jugak nak kawal.tapi ada orang yang tau camne nak handle emo weekVeryAngry cik ni.tapi die dah takde.

ada sesapa yang berani sahut cabaran kawal emo weekVeryAngry cik?

p/s:lama betul cik tak update gamba.tak tau nak update ape dah.

_cik kedondong

5 comments:

Lup-duP said...

idot y emo

karl said...

minum air masak banyak2.sabor yek cik..

cik kedondong said...

lup dup-aku xtau la nape..tp mmg ak jd cpt trase and nak marah je

karl-nape kne minom air masak lak?pelek lak..

karl said...

untuk sejukkan badan ler..hehe

cik kedondong said...

karl-ouh..ingat tok ape..baek ak gi mandi..lagi sejuk..hehehe