Thursday, July 23, 2009

lalala..

cik sangat boring.tapi cik nak upload gamba.sebab dah berapa entry cik takde gamba.nak google tak sanggup la cik nak tunggu die loading.maha lembab.suda la ikon2 cik pon xdapat load.lagi la cik berapi..haiyaa.jadi cik saje2 taruk gamba2 yang cik dah ambik buat mase ni..nanti la cik citer..hahha..

korang tengok2 la gamba2 tu..
nanti cik edit balik.tata

*edit*

tadaaaa..megi sizzling suda jadi makanan kat umah cik..hoho..cam lawak pon ade gakGasp.kawan cik rendam telur dengan air panas.pastu pecahkan atas megi..perghhh..cik rase nak pingsan Confusedmelihat dan merasa.rase nak taruk kicap pon ade gak..

super memoyokan diri..huh...

cik nak promote kawan cik..die masih single dan available.pemalu..wahahaha
notice board cik yg tpakse dibuat sndri..uitm xbg board tok tmpal note ngan bende2 penting.

_cik kedondong

10 comments:

bEEdLE d' bARd said...

hai cik kedondong!!lama tk singgah sini..bz ar ngn tesis..

magi tu kelihatn sgt yummy!!hehe

cik kedondong said...

huiyoo..bagos la
cik pon xstart bz lagi.tb2 da uitm suruh balik..boring btol

meo188 said...

wah... meggi sizzling... inovatif huhuhu :p

HEMY said...

awat tak beli je gabus petak besar then tampal...cam lg syiokkk

cik kedondong said...

meo--kate pon nak makan..mcm2 leyh jd.

hemy-itu gabus la tu..nak tarok apa lagi.

super said...

awat cek nye gambaq yg hang letak dlm ni maloooo wooooo...

cik kedondong said...

awat nya?lawa gambaq tu pon..cek nak pomot kawan cek ni..

Jard The Great said...

salam singgah jap.. dari blog hemy..ehehe

ais krim said...

ala super,buat malu plak...padahal mahu...

bananasplit said...

bkn ke gmbr ni ak yg amik??
ensem la super...sape2 yg bkenan meh la.dia ni single n available lg.