Sunday, August 30, 2009

a trip to JALAN TAR


semalam,cik ikot kawan2 cik pergi JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN.diorang nak beli baju raya.[eyh..eyh..nape ayat cik macam karangan budak darjah satu ni?]..
kitorang gi dari puncak alam awal jugak la naek bas.sebab ramai kan.pastu cik pon tak tau jalan gi sana.jadi lagi selamat kalo naek bas je.senang.parking pon tak yah pikir.

so kitorang datang awal pon memang dah ramai orang da.cik pulak tak amek gamba banyak sgt.heheh.tengok la gamba2 ni.ade yang cik edit.ade yang malas nak edit.ade yang prob lak gamba nye.tak chantek.

eza senyum sehabis boleyh depan kedai MAC.mane tau,kot-kot dapat jadi model baru..hahaha..
mase ni tengah tgu adik imah,saiza.
kat kedai MUAZ.memang giler murah la tudung kat sini.nak demam cik tengok.ade la dalm 7 helai cik beli.murah giler2 punye murah.
adegan pilih2 lagi.
adegan bayar pulak.beratur panjang la.rehat jap kat masjid india.penat sangat sampai sakit tumit.
dik ja, imah, and zirah
cik and eza.abaikan la perot tu..cik da gemok.terpaksa trima hakikat.*walopon baju tu bukan kembung.sebab die teklepet je*.memang perot besar btol..haiyaaa..sape ade tips nak kempiskan perot?
eza penat..masing2 da mcm orang tak dapat balik raya..hahhah..nasib umah cik dekat.
ni kisah yang paling sedih dalam hidup sekumpulan pelajar yang dicampak ke PUNCAK ALAM.kitorang ingat bas balik puncak pukol 6.sekali pukol 5.30 pulak.kitorang terlepas bas.pastu ingat kol 7.30 bas sampai.skali bas sampi kol 8.

maknanye,ertinya ,
kitorang bukak puase kat bus stop.sadis betol uitm ni.ingat kitorang ni merempat ke?kitorang mak bapak kitorg bayar cukai la.
ni ready nak bukak pose.cam berkelah lah pulak.muke gembira je.tapi hati,rase nak gunting misai orang yang berkenaan.haiyaaa...
bukak pose dengan gembira dan lahapnye.sungguh bahagia dikala ini.nasib la ramai2.cube kalo sorang2?menanges keluar cendol la.
ini..saje2..dah bosan tunggu bas.
*jangan tertipu dengan senyuman mereka.hati cik yah tu, hanya tuhan je yang tau*

dah habis da.malas nak crite.kesimpulannye,kalo ayah cik tau cik gi jalan TAR,musti cik kene marah sebab tak study.


_cik kedondong

5 comments:

bEEdLE d' bARd said...

waa...sgt kesian..berbuka kat bus-stop je..huhu..tp tu sume kenangan..bas utim memg cmtu ar...x punctual..

neway sok nak g Jln TAR gak... =)

cik kedondong said...

wahhh..lajunye bard bls.kagum btol..tp skang jadual laen plak.pastu uitm amek alih bas restu tok bln puase...da la jadual ntah pape

Indera said...

pergh buka pose kat bus station. kesiannya korang.huhuhu

but nice experience owh.hehehe

meo188 said...

berkelah teppi jln... urban gile!

bananasplit said...

kesiannye mereka2 ini...hehehe..
da mcm pelarian da.

saba la ye syg..