Monday, January 4, 2010

masih mencari kerja!


nampaknya cik dah mula suka dengan keje ni.sebab SALE dah habes.jadi customer tak ramai..hahahha...[ade ke tak suke customer datang?]..

tapi walau macam mane pon cik kene jugak cari keje yang boleyh menampung perbelanjaan cik.lagi2 nak bayar PTPTN.gaji sekarang ni tak cukup la nak buat belanja satu keluarga makan.jadi kene la cari keje yang dapat menanggung hutang.ish...ish..muda2 dah ada hutang.

payah jugak ye hidup zaman sekarang?harap2 tak payah la menanggung hutang banyak lagi.sebab PTPTN cik tak lah banyak mane.kalo bleyh nak bayar cepat, leyh setel cepat.

dah takde idea nak tulis.nanti la tulis.

ouh...cik tak suke customer yang konon2 pandai mengira,padahal salah,pastu salahkan kitorang tak pandai kira.HELLO!! I BUKAN BODOH SANGAT BAB MENGIRA NI YA..DAH LAYAK KEJE NGAN LHDN..(-_-")..menjadi lebih bengang biler cik kira pakai kalkulator pon die tak leyh terima..haiyaaa!



_cik kedondong

1 comment:

FaizalSulaiman said...

takle nak praktik customer is always rite. haramjadah je statement tu.