Wednesday, August 5, 2009

hari ini hari rabu

hari ini hari rabu.tapi mood cik dah ok sketSmile.mungkin sebab semalam sembang ngan imahStickingOutTongue..hoho..baru cik prasan,kalo cik da lama tak sembang ngan imah,nanti cik moodyBlush.hahahha..sungguh mengadaStickingOutTongue.

sian en.jambuKiss.kene tempias moody cik..

tapi petang tadi telah membuatkan temperature cik naik kembaliVeryAngry.semua gara2 budak keje fotostatVeryAngry.pada sape2 yang dok kat UiTM PUNCAK ALAM ni,yang nak fotostat kat kedai atas ANGGERIK CAFE[ala..yang cantek sket kedai die tu]..sila berhati2 nak suruh ade sorang budak laki ni fotostat kan kertas anda.
kertas cik abes koyak rabakVeryAngry.cik rasa nak tampar budak tuVeryAngry.*i think i should act like dora.marah kaw2 sket budak tu*.tapi cik tak buat pon[apalah cik ni.hak pengguna tu.]

sebab die fotostat sampai koyak2 note cik,cik jadi panas baranVeryAngry biler tengok note tu.camne nak study ni?my test will be next week.setiap kali pandang,rasa nak pecahkanVeryAngry muke budak tu.

marah lagi.lagi marah sebab UiTM takleyh nak read emoticon cik.boringnye entry cik.

_cik kedondong

3 comments:

meo188 said...

suatu hari nanti, munkin awk akan rindukan puncak alam....

enjoy aje...

Indera said...

kedai fotokopi katne cik?aiyoh yg kat atas anggerik tu kan?

cik kedondong said...

meo-definitely i will miss puncak..tp what now is now...
aku xleyh trime cara die handle brg aku ok?..customer service terok btol..

indera-ala..kedai yg ade banner tu