Sunday, March 1, 2009

PAYA INDAH WETLAND

selamat pagi semua...entry hari ni nak tunjuk gamba cik ngan kawan-kawan cik berjalan.hoh..dah 2 minggu berturut-turut kitorang gi jalan.penat seyh..berjalan pon bukan jalan kosong.jalan buat assignment.
kali ni perjalanan kami menuju ke arah selatan, DENGKIL. PAYA INDAH WETLAND menjadi pilihan sebab tak ramai orang tau tempat tu.jadi budak2 minor tourism ni pilih tempat tu untuk subjek TOURISM PLANNING [ ye la kot].
kami pergi dengan 2 buah kete termasukla kete cik.pastu 9 orang yang ikot termasok la cik.
kami berlumba di atas jalan raya..driver kete cik = SUPER, kete dao=EZA.eza bawak memang giler la..kitorang pon takot..tapi die cekap la.laju lak tuh..huhuhu.
sampai pon PAYA INDAH WETLAND yang panas membahang ni.amek gamba dulu.posing sampai terbalik.
bergamba habis-habisan dalam ni..banyak lagi gamba.cume malas nak upload je.yang atas ni pulak misi mencari location untuk pengambaran diorang.cik kene jadi antooo..
:pandaGeli_30::pandaGeli_30::pandaGeli_30:
pastu kitorang gi jalan-jalan kat putrajaya.kitorang pergi ALAMANDA, MASJID PUTRAJAYA, pastu tah memane tah kitorang jalan.pening wooo..gamba gedik memang banyak kat sini.
jam kat jalan PROTON.
tak puas berjalan.kitorang singgah OLE-OLE maen bowling lak..hohoh..kete cik lawan kete dao.
last skali, baru kitorang gi lepak2 minom.hohoho..best gak jalan-jalan.pasni nak gi mane lak?

p/s: gamba tak dapat diedit sebab masih ketiadaan photoshop dan software2 yang sewaktu dengan nya.cepat dan anta software.
_cik kedondong

5 comments:

Ikmal Ibrahim said...

jadah tangkap gambar kat tengah2 lane bowling...ko dah biase buat eh??

kawan BOB said...

perghhh muke cheq ade dlm blog cik kedondong...best giler, len kali kta gi tmpt len plak :>

cik kedondong said...

ikmal-sebab ak dah biasa la..ak slaloo buat..hahahha

kawan BOB-kite nak gi mane lak pasni?berjaya times square

Kawan Bob said...

boleh...mana2 tmpat yg blum kita teroka lg.
boleh gak nk pi berjaya x segiempat.

cik kedondong said...

hahhaha..kite kan kaki berfoya
tapi jangan la jauh n perabih duit sgt..pokai la ak nanti