Thursday, July 9, 2009

hendap-hendap PUNCAK ALAM

akhirnya...sampai jugak kerajinan cik nak cite pasal UiTM PUNCAK ALAM ni..tu pon tak rajen gak.gamba ala2 huduh..bia la.jadi cik malas nak cite panjang2, sebab nanti orang kata cik tak reti bersyukur plak kan?

kalo nak diikutkan memang takde life langsung.lagi2 first week klas takde lagi.jadi kitorang dok melepak je la pusing2 kawasan tu.tapi tak jumpe lagi tapir.
pekata korang layan je gambar2 ni...
:pandaGeli_05::pandaGeli_05::pandaGeli_05:
ruang tamu ke bilik cik.hohoh..best betul umah ni..memang puas la.umah ni ade 4 bilik tidur dan 1 bilik air yang ade 2 shower room ngan 2 toilet.skali ngan sinki dan tmpat basuh baju.1 bilik bleyh muat 2 orang.so 1 umah 8 orang la.
bilik cik dan kawan cik, imah.ade katil dgn tilam dan bantal empuk.pastu meja studi ngan locker besar..tu pon barang cik still tak muat lagi.
cafeteriakat rafflesia.nak menapak tok makan je da bleyh buat cik lapa.jauh weyh..da la panas.nasib ade bumbung.tu pon kadang2 blom kol 8 makanan da abes.
roundabout kat dalam uitm.xsilap cik ade 3 roundabout die.da cam kat shah alam lak.yang ni de labu sayung.ade yang keris..pastu ape ntah lagi satu.
jam masa pendaftaran kolej.nasib cik datang awal..tu pon penat gak la.sebab barang cik banyak,jadi kene buat dua trip ulang-alik dari umah sewa shah alam.
kampus cik dari arah mana, cik pon xtau.tapi klas cik menumpang fakulti sains kesihatan.sian kitorang.asek menumpang je.
korang tengok la gamba tangga yang cik tangkap ni.tangga ni la yang kitorang guna tok gi klas.nasib ade bas.tapi nak tunggu bas pon jadi satu citer lagi.bas tak banyak..tinggi siot..cik demam sebab panjat tangge ni je..
parking kete depan blok cik.malam2..hohoh..da macam appartment da.memang pon.
locker blk cik tak abes kemas...hodoh btol.
meja n katil cik.pon tak abes kemas..tapi skang da kemas la sket..ni pon besepah giler ni..abaikan..

malas dah cik nak cite.cik pon tak tau nak cite pe.dah tak saba nak gi klas.assignment pon dah dapat.
:pandaGeli_30::pandaGeli_30::pandaGeli_30:

_cik kedondong

11 comments:

Flying Cat said...

hi, I want that Recent Visitors. Can you give me the code in my blog? Thank you in advance.

Indera said...

balik kelas jam 1.30 tadi, aku sahut cabaran mendaki tangga tuh.

seyesh aku pancit dowh.

hahahaha

cik kedondong said...

flying cat-sorry..which recent visitor?

meo188 said...

blehlah kuruskan pipi chubby tue... :p

cik kedondong said...

meo-bkn pnjat tge naek pipi pon..pakai kaki

bEEdLE d' bARd said...

semput nafas naik tangga nie..huhu..
sy kat blok a2..kamu?

aleena said...

hehe..tangge tue boley kuroskn diri:P

cik kedondong said...

aleena-tak sanggup la nak naek.stiap kali naek rse nak pitam je

nfahk~ said...

waahhh...cian ko kecik..
sti ilang lemak2 di paha..
huhu..
eit..buku pro cook ade kt aku ag..bla mau pikap?
lg 1, resipi kek lapis ada di rumah kakak sy nun di putrajaya...
nti tgu aku balik bru kasi ko okeh?

cik kedondong said...

nnt ak roger bler nak dtg..ak xde klas kt kmpus

NaDiaHaNuM~ said...

babe,last week aku g sane..
jmpe lec..
gler gerun tgk tangga tuh..
hahahah..
tp,best laaaa umah korg cantek!!
bole bwk kete plak tuh..
jeles2..
nk blaja lg..huwaaa.. ;(