Friday, December 19, 2008

rutin cuti cik kedondong

:bofu_10::bofu_10::bofu_10:
hohoho..christmas nak dekat..jadi cam poyo nak jadi santa claus..huh!bukan nak jadi santa claus..nak buat gelak die yang tak ikhlas tuh..hohohoh..lagi skali..ahhh abaikan..

but first, merry christmas to all christian members..may ur day fill with excitement and enjoy your holiday..Smile
:pandaGeli_05::pandaGeli_05::pandaGeli_05:
baek2..settle down everyone.cik nak mula cerita rutin cik mase cuti semester.seperti yang anda tahu, cik menjaga tok cik kat hospital sebab die patah kaki.jadi cik take turn ngan ibu cik.cik jage siang, ibu jaga malam.
nenek cik terbaring kat atas katil.

nenek cik spatotnya bedah tok masukkan besi pade 26, tapi sebab doktor tuh nyampah tengok cik asek dok kat situh[agaknye laSick], jadi operation telah dijadualkan awal lagi pada 23 dec.silelah doakan nenek cik sihat dan buleyh berjalan kembali.
:bofu_39::bofu_39::bofu_39:
aktiviti cik sambel jage tok mak

cik duduk jage je la.kalo tok nak alih, cik sendal blakang dengan bantal.bile makanan sampai bagi tok cik makan, yang lebih cik abeskan..as a result, badan cik naik sketCrying.ye lah tak buat pape pon.duduk, then pakcik or sesape yang datang melawat bawak makanan, cik bedal.

i think my metabolism rate is change.before this my BMR is quite high due to the way i take my meal.hahah..i always take my meal regularly, i mean i take every hour.but in a small amounts.so the food had time to digest before i take another food.tapi sejak masuk foodservice,cik makan da brubah.i supposed to follow nutrition daily guide thing.huh..tapi maken teruk lak.
:bofu_45::bofu_45::bofu_45:

cik slaloonye duduk bace buku.macam2 buku cik bace.dari HARRY POTTER sampai la buku karangan HABIBURRAHMAN SHERAZY[btol ke ejaan die?]..best la.nanti cik review buku2 tuh ye.
:antok::antok::antok:

ouh..cik nak tengok spongebob la.daaaa..

_cik kedondong

6 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

jge org di hspital mmg bleh mnyebabkan skt2 sendi..
jd gunalah panadol extend tu melegakan skt2..

cik kedondong said...

eiyy..xmau mkn panadol..buat saket otak je

Lup-duP said...

nenek....isnin pag9i aku ade appoitment kat sepital serdang ..joM meet Up

amie said...

bgus anak mak..lol

cik kedondong said...

amie- aku tau..

NaDiaHaNuM~ said...

wah...cucu yg baek..bagus2..hihi~