Wednesday, December 31, 2008

burrppp!! alhamdulillah kenyang

miss lup_dup sedang berpoyo-poyoan dengan kamera baru cik..heheh

hey..hey..nape ade gamba budak nih di blog cikStickingOutTongue?heheh..die kawan cik daaaa.dari skulah rendah zaman kami kemetot2Undecided lagi kami suda berfuyah-fuyah bersama.hahhahah..cik gi jumpa die tadi..sebab cik suda janji mau blanje sushi dan starbucks.disebabkan ade rezeki lebih sikit, cik pon dengan semangat yang membara menunaikan janji.Angel
:pandaGeli_32::pandaGeli_32::pandaGeli_32:

disebabkan cik suda lupa jalan pegi JJ balakong, maka kami lepak kat METRO POINT KAJANG jeMoney-mouth..huhuhu..meyh la tengok2 gamba kami yang poyo2 habes.Sick

cik tengah pilih menu mau makan.cik lup_dup xtau nak makan ape.jadi ikot slera cik la.
menu yang cik orderbereksperimentasi dengan kamera..kaki atas tuh cik lup_dup punye.yang bawah baru kaki cik
gamba giler poyo dan segala macam jenis
ehem..cik dan cik lup_dup..aiyak cik gelap sket..ceyt..:pandaGeli_19::pandaGeli_19::pandaGeli_19:
p/s: gamba tidak diedit kecuali digabungkan di photoscape.jadi adela sket adegan2 jewawat terpacol.harap maaf!

_cik kedondong

6 comments:

Lup-duP said...

wahah gile busuk muke aku dowh..wahahaha gile la

Sitinurgagah said...

ekekkeke nak join!!! :(

cik kedondong said...

lup-dup: hahaha..nsb la..mls lak nk edit

sitinurgagah : aiyak..lambat la..da jadi najes pon

topo said...

hahah tkejut aku tgok muka si aniely ni kat blog ko.. ingat salah blog td.. hoho

giler argh.. tudung pon sama.. hohohoho ingat kembar siam td..

cik kedondong said...

nak buat camne..kebetulan kitorang pakai tudung same

NaDiaHaNuM~ said...

wah..tudung same..cm plan jek.. :P