Monday, June 16, 2008

aarrggghhhh

musti korang pelik nape tajok entry nih aarrggghhhh..sbenarnye ak pon tak tau nape aku tulis cenggituh.mungkin aku dah kekurangan idea.[akal: cik farida, awak kurang membace sebenarnye]..ouhh..baiklah..baiklah..ye saye kurang membace.tapi saye dah terbayang kan buku INTRODUCTION TO HOSPITALITY yang di tinggalkan kat umah sewa kat sha alam.nyesal tak bawak balik.boring lak tak blaja nih.sem depan blaja ape ye..hmm..yang aku tau aku ade 9 paper..lagi..[hati: mati lah kau.pointer jgn turun sudah.]ye..ye..aku tau.ko igt ak suke tgk pointer yang burok tuh?
paper yang aku tao buat mase skang nih:
  1. french II - satu-satunye paper yg aku yakin dpt A
  2. bel 492 - personal skill
  3. foodservice design - design restoran [not sure actually]
  4. pastry and confectionery - minor kulinari..buat pastillage lg
  5. introduction to hospitality - kene carry..tu la tuka kos lg
  6. ethnic relationship - CITU again?tapi jalan2 la.
  7. advance food - create new recipe..invention la dol
  8. ....- lupe gak,tp minor kulinari
  9. ....- lupe lagi


xoxo
~keCiL~

2 comments:

diya said...

err... cik freeda ni amek kos food service ke?

p/s-thanks singgah blog diya :)

freeda said...

yuppa
mane cik diya tao?