Monday, March 24, 2008

untuk apa blog ini?

dulu aku penah gak ade blog..pastuh ntah nape aku malas nk update so aku pon delete la...pastuh suddenly kawan ku(janie) introduce kat aku about this blog...aku pon cam terpengaruh balik..sampai ayah aku belikan buku tok aku pasal penulisan blog..betape pentingnya..

tapi nak tulis blog bukan sebarang tulis..nak menjadikan ia begitu diminati musti ade sesuatu yang menyeronokkan..aku sangat suke membace blog kak anna http://bududanbelacan.blogspot.com . bagi aku blog ni menarik n seronok bler mmbace..stiap orang buat blg dgn mcm2 tujuan.ade yg nk jual baju la, makanan la, arts la.memacam la.tp mmg sonok kalo bace.de gak yang buat cm diari luahan ati.

tapi aku lak buat blog ni untok apa ye?ntah..aku blom mengenalpasti lg arah tuju blog ini.tapi dlm rancangan aku nk buat cam resepi blog..siap dgn gamba dan resepi yang lengkap..lebih kurang cam 'a cooking guide fot the idiot'.pade mreka yang bru nk blaja masak or mmg x begitu tau camne nak masak la kan.tp insya Allah aku akan cube..doa kanla aku..ye la nk bagi gamba yang chantek n resepi yg meyakinkan kene la eksperimen byk kali..bukan leyh sesuke ati redah je..nnt tak jadi musti aku kene mara lak..

ahhh...lain hari aku upload ya...aku kene kuat semangat...go!go!chaiyok!

sayang
~kecik~

2 comments:

eatmyshort said...

buatlah utk aku yg xreti msk langsung nie
wakaka

freeda said...

ape?
msak tok ko?
mls..
nnt ko gemok