Tuesday, December 16, 2008

update

stlah sekian lama cik tak update entry [ sume gara2 orang TM lambat bertindakVeryAngry..dah berpuluh kali talipon tak nak datang lak],rase macam beruk lak bler dapat tenet.ye la, cik bukak sane, godek sini..memang jakun habis la..banyak sangat hutang tertangguh..hutang TAG la.memacam..nanti la.

cik baru je cek, cik dapat award dari:

kawan baik cik: amie




banyak rasenye crite nak crite, tapi tak tau nak mule dari mane..tapi mintak sume doakan nenek cik cepat sembuh..skang die kat hospital tunggu hari nak operation..die patah tulangFrown.so cik akan jaga die siang hari, malam ibu cik yang jaga.
:sigh::sigh::sigh:
pastuh hasrat nak tukar template pon terpakse ditangguhkan, gara2 tenet takde.jadi korang tengok la template nih sampai sem depan..okehs?Cryingtak pon..AMIEEE..tolong buatHalo..heheh..tapi nk final kan?aiyah..


cik kedondong

3 comments:

meo188 said...

the return of...

amie said...

hahaha
template pun readymade jer
kekeke
final apa?

asm said...

sy minat sgguh blog u