Wednesday, June 25, 2008

ak benci !!


nonton : oprah winfrey show
mood : puting beliung

ahhh..sangat tak ske chatting.lagi2 kalo orang yang sangat la aku tak kenal..yakni dikutip dari chat room mase lampau.paham tak?dlu aku sangat rajen masuk chatroom.skang tidak lagi.aku hanye chat ngan orang yang ade dalam list aku je.mungkin aku dah menyampah dengan soalan cliche sperti "da makan?" , "da mandi?" , dan jugak soalan2 berbau lucah contoh "nak cyber-sex dengan i tak?"..

oouuhh puhlisss..aku sangat menyesal mengapprove mreka..aku sgt benci.macam la takde soalan laen.lagi yang aku nyampah biler da sploh kali chatting tapi tanye soalan same cam "awak study mane?" , "asl plis" ..aku rase sangat la bodoh.

kekadang soalan camtuh la yang slaloo membuatkan mud aku brubah.adoih..dari mud aku baek jadi hangen tak tentu pasal.last2 aku tak layan langsung..ouh..tok pengtahuan anda saye mempunyai masalah dalam berkawan okies..

saye tak suke berkawan dengan seorang.saye tak pernah ade kawan baek yang berkongsi masalah bersama.sebabnye saye akan dipulaukan dengan kedatangan orang ketiga..yaks..saye sangat benci.

lebih2 lagi saye amat sukar berbalas mesej [henpon okies!!] dengan orang yang same lebih dari 3 mesej..saye sangat malas menaip.lagi2 menjawab talipon.kecuali hal penting2.kalo sekadar nak bersembang maaf saye malas.

mungkin itu satu sebab nape saye takde pakwe.sebab saye sangat benci talipon.tapi saye perlu ade..hhmmm..masalah betol saye nih..musti anda pon benci dengan saye.takpe..saye da biase.

:sobrakana::snow39:
xoxo
~keCiL~

7 comments:

eatmyshort said...

"nak cyber-sex dengan i tak?"
ko jwblah, "nak kenape? awak pnya best tak..kalau tak best sy tak lyn"
wakakakaka
gila bodoh ayat aku tu

freeda said...

wahhh
ko mmbri idea yg sgt bernas

eatmyshort said...

tryla
pastu bgtau aku dia jwb apa
huahuahua

aniely said...

wahhh weiiii tuh ym box akuu

freeda said...

aniely - aku amek mse kite chatting td

amie - wakakka..nnt aku repot.siap bt entry bru..

NABIL.DOT.COM said...

sian ko freda.. :P sabo je ek :)

Cik Po said...

hihi..