Friday, June 11, 2010

bila World Cup bermula

bila World Cup hampir bermula, cik dan teman sekerja tak berhenti menjawab telefon.semua nak tambah pakej la, nak tukar pakej la, nak baiki decoder la, buat pembayaran la, nak aktifkan akaun la.penat sangat sampai custoer cakap kitorang tak buat kerja.padahal call yang masuk sangatlah banyak sampai kitorang ni nak muntah dah menjwab.

dok marah-marah padahal nak tambah pakej.bila nak tolong cepat-cepat, dia marah lagi.haih..tak paham la.orang Malaysia memang suka buat kerja last minit.lepas tu pandai je nak marah orang.

p/s:hari ni wordlcup dah mula.mesti ramai lagi call nak buat complaint lagi.tahan je la telinga.

_cik kedondong

2 comments:

nur said...

huhuhhuhu... lex2... nsb bek bpk saya dh tukr awl2.. xde la awk bengang dgn bpk saya.. wakakakaaka...

cik kedondong said...

nasib baik ayah cik nur dah tukar awal2..kalu tidak, habis lah tak dapat tengok bola mlm ni