Saturday, June 13, 2009

pulang dari cuti

dah dua hari cik balik cuti dari kampung
tapi cik masih tak jumpe mood nak update blog
gamba untok blog dapur-menjerit da edit.
da update pon..boleyh la cek kalo korang nak tau makanan ape yang cik dah makan mase cuti kat kampung ari tu..
banyak seyh.

de gemuk pon cikLargeGasp

lagi satu....
baju yang cik beli bf shirt tu da sampai..Halo
ok la, tapi cik kene oter sket..sebab ade part buat cik nampak gemok..hahahha

nanti lah cik upload gamba mase balik kampung..cik nak edit dulu..
alang-alang pe kate korang jenguk blog dapur-menjerit..support la sket..haiyaaa
:bofu_16::bofu_16::bofu_16:

_cik kedondong

5 comments:

eatmyshort said...

cik, beli bfshirt tu kt mne?
aku pun crk jgak tu..tp mostly UK6 cm takut nk beli..aku crk UK4 xde..

cik kedondong said...

aku bli kat http://pastel-stripes.blogspot.com
tapi itu pon besar la
aku kene oter sket

kalo ko pakai....
abes la
lemas la ko..heheh

tp ari tu ak gi sg.wang ade yg chantek
kalo ak gi lagi ko nk?

meo188 said...

yes... support!!!!

dapur menjerit!!!!

yeah!

eatmyshort said...

cik, buatla resipi yang simple2 utk org yg bru nak blaja masak (cthnya aku) hahaha

cik kedondong said...

ok2
nanti aku cari resepi simple
umai tau buat x?
heheh

ke nk ak aja gak?