Monday, May 11, 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU


banyak betul ucapan selamat kat entry cik niStickingOutTongue.tapi ucapan kali ni cik nak ucapkan khas untuk kawan baekHot cik mase diploma yang baru je melangsungkan perkahwinan sabtu laluHalo.
NORAZERIN & AHMADI
hehhehe..cik kenal gak la suami kawan cik ni.cik panggel kawan cik ayong[panggilan anak sulung kalau kat Perak].selamat dah die kawen. dengan sekali lafaz je..hohoho..terer betol abang adi..tu pon muke stress je.hehehe

die nikah sabtu..bersanding ahad.disebabkan cik ade paperCrying hari ahad petang, jadi cik pegi mase nikah je la.tema wedding ayong ala-ala ceklat gold gitu..auuww..nmpak eksklusif..cewah..sebab ayong ni ske mawar kuning, jadi kat hantaran die adela motif2 mawar tu.gamba2 ade..cik nak upload.tapi rase cam nak edit pon ade gak.nanti laohnoes..hehhe

______
*edit

meyh layan gamba2 yang cik amek..ade yang cik edit.tapi banyak yang tak.heheh

kalo nak tengok gamba yang lagi chantek dan banyak sile jengok blog fotografer yang ditugaskan azamhashim.com.kat situ banyak gamba lawa.hehe



_cik kedondong

2 comments:

Dilla said...

hehe..i pn baru upload pic my cousin kahwin.

btw,pic u amik lawa..=)

cik kedondong said...

thanks dilla