Saturday, March 7, 2009

MODUL 3

di pagi sabtu yang hening
cik kene bangun awal sebab nak menghadiri modul kat fakulti
yang lebih menambahkan kegamp***an lagi, biler modul ni jatuh pada hari sabtu yang isninnye adalah cuti maulidur rasul
terasa kegamp***an melanda disebabkan pergi dengan tak ikhlas sekali
huh!!!
:bofu_46::bofu_46::bofu_46:
tapi modul ni ok la.sebab cik pon xtau ape impak pada diri cik.nasib la dalam kelas LDK cume dak2 kos cik je.so,takde la malu or tensen sangat.pastu tak ramai lak.lagi la enjoy sket.
cuma cik ngantok sket.mata macam panda.
:pandaGeli_04::pandaGeli_04::pandaGeli_04:
layan la gamba-gamba yang tak di edit sebab software adobe yang dan kasi tak jalan dalam komputer cik.ceyh..
posing dalam DK4..sblom ceramah mule..heheh.
super, ikin, and linda
berbincang buat ape tah..
tengok ejaan berkepimpinan..ani yang eja.
awek tulisan cantek
pae tengah present..dress up cam kene buang keje.
ina and minnie..
ikin present produk kepek kitorang
maz dah ready nak belakon..hoho
super nyanyi lagu boria
pae present lagi
elena lak present.suda kurus la die..cik jeles..

da abes je modul, cik ngan dak umah cik:- faifai, nisa, and kak nad, kitorang gi lepak kat station kopitiam..menggedik la.pe lagi.

_cik kedondong

4 comments:

kawan BOB said...

giler la gune ayat kegamp***an...sensored 2, tp modul nie mmg gamp**g, serius...

cik kedondong said...

memang pon
ak rase cm nk tido je
da la balik lmbat

Suhaila said...

haihhh!!!
sedapnyer tengok pict yang last tue.
terus jadik haus...
nak pi tengok peti ais sat...
adehhh...

cik kedondong said...

sedap seyh air die..xrugi minom..
lagi2 mase panas terik..
fuh!!sejuk smpi ke otak