Wednesday, March 31, 2010

MATI KUTU

tengoklah..comelnye baby ni.walaupon takda kene mengena dengan cerita hari ni, tapi sebab baby ni comel cik taruk jugak gambar dia kat sini..kalo budak ni depan cik mesti lebam-lebam kene gigit.

tajuk entry sangatlah sesuai dengan keaadan cik.beberapa ekor kutu telah mati menjadikan cik tak ada idea nak menulis blog.

oooohhh!!oooohhh!!
[menjerit sambil lompat-lompat sungguh eksaited macam budak tadika yang berlumba-lumba nak tunjuk dia pandai jawab 1+1=2. (-_-")]..cik nak bagitau yang cik kene posting dekat ASTRO BUKIT JALIL.hahahhah..seronok sebab dekat dengan rumah cik.tapi cik mesti busy lepas ni.nak update blog pon mesti susah.nak pegi dating dengan en.jambu pon mesti susah.

balik-balik umah tengok ada surat saman dari UiTM..ish..malas betul nak gi uitm bayar saman.suruh angah je la.senang sikit.


_cik kedondong

2 comments:

nfahk~ said...

astro bukit jalil? selamat berkenalan denan "bakal kakak ipar" aku..huhu...

cik kedondong said...

sape kakak ipar ko?