Thursday, September 11, 2008

pekeliling baru

ni bukanlah pekeliling negara ok..ni pekeliling uitm pasal pakaian mahasiswi..mahasiswa tak brubah cume dah buleyh pakai baju takde koler.dulu tak leyh wooo...yang tak tahan mahasiswi nyer baju..klaka la gak..sebab da buleyh pakai lengan pendek..kalo free hair pakai tak kesah la..tapi kalo pakai tudung, pastuh pakai lak baju lengan pendek sangat,,aku memang rase pelik..yang lagi aku tak tahan , 'adalah dibenarkan memakai seluar pendek asalkan bersesuaian dengan jenis sukan dan permainan..aku pelik lak..ape yang dah berlaku sampai drastik betul peraturan tuka..mungkin aku ada gak la pakai lengan pendek..tapi tak la pendek sangat.
:pandaGeli_31::pandaGeli_30:
tapi yang aku sangat menyambut baek adalah diboleyhkan memakai jeans..dulu tak leyh wooo..tapi school laen xkesa..cume school hotel tak leyh pakai wooo..gila lah kene sound ngan deputy dean..tapi aku masih musykil gak nape peraturan ni?aku tak la kesah sangat..tapi kawan aku ramai ckp da macam private college..tapi aku rase private lagi bebas..hhmmmm..
:pandaGeli_35::pandaGeli_17:

cik kedondong

8 comments:

Anonymous said...

hii, biar betul pekeliling baru cam tuh.. cam tak caya jer.. then u bley la pakai baju lgn pendek yer..

anyway, hotel skewl xbley pakai jeans coz rmai org luar slalu dtg htl skewl n the skewl wanna show positive image 4 da faculty..

Anonymous said...

girl, u should be proud coz u can see the different between faculty hotel n others.. faculty hotel look much more corporate coz they adopt formality..
time final u bley bezakan samada that guy from fac htl or not coz kkdg other fac yg final kat fachotel they wear jeans.n semestinye semua mata dak htl pun akan pndg derang..

Anonymous said...

hii sorry kalu pnjg lebar komen i, n if u think my comment is sucks.. u can delete it, no offense, its jus for ur info..

but its true, think about it..

from read..

meo188 said...

wah, makin seksilah budak2 uitm. tp pelik, budak ipta lain xseksi dan sosial mcm uitm. ntahler.

Selamat beribadat di bulan pose.

aniely said...

UPM tak berapa nak kisah...asal xla terdedah perot..haha y penting kasot bertutup je la..huhu bebas bebas

dilla said...

wow..mcm best je.lh wat degree kt uitm gini(kalo dtrime la).

miss kedondong said...

read : btolla ckp ko..aku pon tau..even aku nih kire back of the house je,tapi kene wooo..tak kesa la..

meo : sosial?maybe uitm banyak kampus..that's y cm masalah..cube uitm kecik cenenot..ade orang kesah?then sbb die bumi..

janie : hmm..aku tau..tgk baju ko pon aku buleyh agak.

dilla : pak gad akan cari jalan len tok sman korang..wahahah

lizzielizzie said...

sume uitm ke? lpsni xpyh la berpanas pkai sweater. he he. yg shorts for sports mmg dah lame dibolehkan. i think. sbb i slalu pkai. ha ha.